Eén bron voor afbeeldingen

De universitaire beeldbank bevat beeldmateriaal van de universiteit voor drukwerk en websites. Doel hiervan is onder meer om zo veel mogelijk geschikt beeldmateriaal te ontsluiten en dubbel werk bij verschillende organisatieonderdelen te voorkomen. Ook is de kwaliteitsbewaking en de archivering van beeldmateriaal georganiseerd voor alle communicatiemedewerkers, webredacteuren en andere gebruikers binnen de universiteit.

Downloaden afbeeldingen

 
Gebruik de juiste browser

De universitaire beeldbank is toegankelijk via internet. Als u foto's uit de beeldbank wilt downloaden, gebruikt u het beste de browsers Google Chrome of Mozilla Firefox. Dan werkt de beeldbank het beste. Zie ook: Chrome of Firefox installeren

Compatibility View uit!

Compatibility View uit!

Internet Explorer gebruiken kan ook, maar alleen voor het downloaden van afbeeldinen, niet om afbeeldingen in de beeldbank te zetten. Zorg ervoor dat Compatibility View (knopje rechts in de adresbalk) uit staat.
 
Account aanvragen
Om afbeeldingen te kunnen downloaden hebt u een beeldbankaccount nodig, aan te vragen bij de hoofdredacteur van uw faculteit of eenheid.


Beeldmateriaal voor de website

Beeldmateriaal opnemen in de universitaire website (in het CMS Tridion) kan uitsluitend via de beeldbank. Nieuwe foto’s kunt u zelf in de beeldbank zetten als u daarvoor een account voor heeft. Heeft u geen account, neem dan contact op met de hoofdredacteur van de website van uw faculteit of eenheid.

Zie ook  

Contact

communicatie@leidenuniv.nl

Laatst Gewijzigd: 25-03-2015